Talvihorros 

Talvihorros

Talvi tulee.

Viisi vuotta yliopistossa kirjoilla ja joka talvi on tapahtunut sama juttu. Tammi- ja helmikuussa ei ole saanut aikaan niinku mitään. Siis todellakin, ei mitään. Sehän tekee, öö, KYMMENEN KUUKAUTTA! Siinä ajassahan tekisi vaikka mitä:


- Ainakin parikyt tonnii rahaa.

- Talon. (Joo varmaan, minä vai?)

- Gradun.

- Lapsen. (Siis, jos olisin nainen. Niin, ja mies tarvittais kans. Ja tarttis kai myös haluta sitä. Lasta siis. Niin ja tietenkin sitä miestä kans.)


Mutta ei. On tullut suoritettua uni- ja horrostieteiden perusopinnot (20ov) ja pikkusen matkaa syventäviä kans.

On siinä kuitenkin se hyvä puoli että asian on tiedostanut. Aina ennen joulua on ollut draivia tehdä opiskeluun liittyviä asioita koska on tiennyt että vuoden pari ensimmäistä kuukautta menee hukkaan. Proseminaarin esitelmäpäivämäärän tosin halusin juuri tästä syystä helmikuun lopulle. Deadline auttaa kummasti.

Tänään tuli käytyä kirjamessuilla ja siellä oli kyllä taas niin paljon houkutuksia joiden parissa saisi pari kuukautta talvesta hujahtamaan. Nykysuomen etymologinen sanakirja (50e) oli vähän turhan kallis joten en ostanut. Tyttöystävä löysi erään koukuttavan fiktiosarjan kolmannen osan jonka suomennos on ilmestynyt keskiviikkona. (Sarja kuulostaa aika nörtiltä mutta on helkkarin hyvä.) Ja Liken kauppaan pitää taas pitkästä aikaa mennä vaikka maanantaina kun siellä vaan on niin mielenkiintoisia kirjoja ja tietysti maan paras kirjamyyjä. Messuilla oli niin saakelinmoinen tungos että en sitten ryysinyt sille osastolle.

Lauantai-ilta. Hmm, mitähän tekis? Lähtis vaikka kylille.

Return to Main Page

Comments

Add Comment
On This Site

  • About this site
  • Main Page
  • Most Recent Comments
  • Complete Article List
  • Sponsors

Search This Site


Syndicate this blog site

Powered by BlogEasy


Free Blog Hosting