Media & Internet 

Media & Internet

Arvatkaa olisiko tärkeämpää tekemistä kuin tämän kirjoituksen laatiminen.

Siellä Täällä on keskusteltu oikean median (lue: SanomaWSOY) noususta tässä nimenomaisessa kommunikaatioympäristössä.

Olenkin, kuten kunnon hesarintilaajan (SanomaWSOY) ja HTV:n (SanomaWSOY) kaapeliyhteyden käyttäjän kuuluu, katsastanut HS.fi-blogeja. Ainoastaan yksi on ollut mielenkiintoinen ja tarpeellinen. Jotenkin hesarin blogikokonaisuudesta tulee sellainen olo, että taas yritetään saada ihmiset kiinnostumaan toimittajien omasta elämästä ja työstä. Kattokaa nyt tätäkin. Olisi luullut että maan parhaan radiokanavan päätoimittaja pystyisi luomaan sellaisen blogin jolla olisi jotain lisäarvoa. Mutta EI! Vähän niinkuin kaikki nämä saatanan Hyppönen-Tuomas-Juuso-jne-kokemukset joissa Nelosen (SanomaWSOY) toimittaja haastattelee toista Nelosen (SanomaWSOY) toimittajaa joka on juuri aloittamassa talkshowta jossa haastatellaan niitä samoja Nelosen (SanomaWSOY) toimittajia joiden luona ollaan haastattelussa.

Sisäsiittoista hommaa, sanon minä.

Return to Main Page

Comments

Comment Se, että radiossa ei ole pääkirjoitusta on varmaan aika pitkälle muotokysymys. Lehdessä kaikki asiat ovat esillä samanaikaisesti ja lukija voi valita sieltä ne artikkelit jotka kiinnostavat, pääkirjoituksesta tietää että se on pääkirjoitus. Radiossa on vain yksi asia kerrallaan ja pääkirjoitustyylinen pamfletti saa silloin aikamoisen painoarvon. On tietysti muitakin syitä. Musiikkiohjelmissa tulee erittäin paljon mielipiteitä ja arvoja ilmoille jatkuvasti, puheohjelmapuolella olemme haluneet pysyä mahdollisimman neutraaleina aiheiden suhteen. Ehkä tähän pääkirjoituksettomuuteen vaikuttaa myös median koko. Hmm. Mutta toki asiaa tulee miettiä. Radion ohjelmapolitiikasta voin esittää loputtomasti jämäkkää mielipidettä, kunnallispolitiikan suhteen olen hiljaisempi.

Thu Nov 10, 2005 5:46 am MST by Paula

Comment Moi Paula. Kiva kun huomasit, provokaatio siis onnistui... No ei, vakavasti puhuen, olen huomannut että blogistasi alkaa jo kehkeytyä sellainen, että siinä kommentoidaan esimerkiksi kanavanne linjaa, erityisesti 9.11 kirjoitettu soittolistakommentti lämmitti mieltä. Sanomalehden ja radioaseman ero on yleensä se, ettei radioasemalla ole niinsanottua pääkirjoitusta. Eikös se olisi mahtavaa jos olisi? Teilläkin on sen verran ajankohtaisia puheohjelmia, että olisi varmastikin helppo kommentoida joitain niissä käsiteltäviä asioita. Kansa janoaa kunnallispolitiikkaa.

Thu Nov 10, 2005 4:40 am MST by Dazzle

Comment Hei ! Olen törmännyt pahastukseesi jo useammassa paikassa ja kiiruhdin tänne käymään aiheesta keskustelua. Mitä sinun mielestäsi "Elämää radioasemalla"-nimisessä blogissa pitäisi käsitellä? Otan innolla vastaan ehdotuksia. Haeskelen siihen vielä vähän muotoa ja tyyliä ja ymmärsin että sinua otti päähän se että kirjoitin meidän rikkinäisistä dekeistä. Olen myös kirjoittanut musiikkipolitiikasta, työnhakijoista, puheohjelmista ja toki sitten myös miesten vessan pesemisestä. Ajatuksenani on esitellä aseman elämää eri suunnista kurkittuna. Kerro toiveita tai pistä meiliä. Kiitos kun kehut radiotani maan parhaaksi! Kiva!

Mon Nov 7, 2005 4:05 am MST by Paula

Add Comment
On This Site

  • About this site
  • Main Page
  • Most Recent Comments
  • Complete Article List
  • Sponsors

Search This Site


Syndicate this blog site

Powered by BlogEasy


Free Blog Hosting