Vapaus 

Vapaus

Taloyhtiössä on tehty ikkunaremonttia pari viikkoa. Eihän siinä mitään, kiva saada vähän paremmat ikkunat. Remppatyypit vain porasivat reiän ulkoseinän lisäksi myös HTV:n kaapeliin, joten kohta viikon olen ollut ilman televisiokanavia ja nettiyhteyttä. Tätäkin kirjoitan yliopiston koneella.

Kummallisen rauhallisesti olen asiaan suhtautunut. Vaikka ei olekaan päässyt kotona katsomaan sähköpostia, päivittämään tätä sivua tai nähnyt Mullan alla-sarjan kauden päätösjaksoa, tuntuu että elämä on silti ihan hyvin olosuhteet huomioonottaen.

Tutkimussuunnitelmakin hyväksyttiin ja meikäpoika on jo saanut gradunalulle mittaa noin kolmetoista sivua. Luulen että niistä sivuista puolet sen vuoksi ettei kotona ole ollut ylimääräisiä virikkeitä yhtä kirjaa lukuunottamatta.

Viime vuonna asuin puolisen vuotta ilman televisiota ja olin tyytyväinen asiantilaan. Sitten kun minun, television ja tyttöystävän tiet veivät samaan asuntoon, pyrin aluksi tuijottamaan televisiota vähän ja tyttöystävää vähän enemmän. Tällä viikolla olen huomannut kuinka paljon olen tuijottanut televisiota ja kuinka vähän sitä tyttöystävää (tosin saattaa olla hänelle helpotuskin).

Pari amerikkalaista tutkijaa rinnastavat television huumeisiin, noin kärjistäen. Olikos se nyt Marx vai joku muu vasuri joka sanoi että uskonto on oopiumia kansalle? Eipä ollut nähnyt televisiota.

Return to Main Page

Comments

Add Comment
On This Site

  • About this site
  • Main Page
  • Most Recent Comments
  • Complete Article List
  • Sponsors

Search This Site


Syndicate this blog site

Powered by BlogEasy


Free Blog Hosting