Uni 

Uni

Uutinen kertoo, ettei kohta tarvitse niin suurta osaa elämästään käyttää nukkumiseen. Lääketeollisuus on kehittämässä lääkettä, jonka avulla ihminen pärjää huomattavasti vähemmällä unella.

Tällainen lääke kirvoittaa varmasti kannanottoja sekä puolesta että vastaan. Jo tuossa maikkarin uutisessakin oli haalittu unitutkijoita epäilemään lääkkeen haittavaikutuksia. Unitutkija Neil Stanley sanoo ajatuksesta unentarpeen kutistamisesta piristeiden avulla seuraavaa:

"- Se olisi hirveintä, mitä yhteiskunnalle saattaisi tapahtua."

Hohhoijaa.

Tämä lääkehän on jokaisen (myös unitutkimuksen) opiskelijan suuri haave. Tämä ratkaisee ongelman kuinka lukea koko yö ja olla pirteänä tentissä. Ja muutenkin. Tulee aivan järjettömästi lisää aikaa. Toivottavasti hinta ei ole kovin korkea.

Return to Main Page

Comments

Comment Niin. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa täällä Suomessa kuin muutama tunti lisää pimeyttä vuorokaudessa. Perkele. Toisaalta... Kesällä se olisi tietysti hieno homma. Mutta on sitä taidettu keksiä tuollainen hereilläpysymispilleri jo aiemminkin, pilleri joka kiteytyy kolmee kovaan K:hon: kesäyö, kokko ja kossu.

Fri Feb 17, 2006 4:42 am MST by Pauline Hill

Comment Niin, se on totta, että tulee ensimmäisenä mieleen EK:n kilpailukykyvaatimukset. Mutta mieti kuinka paljon vapaa-aika lisääntyisi jos tällaisia popsisi. Arkipäivästä menee normaalisti kahdeksan tuntia nukkumiseen ja kahdeksan tuntia työntekoon, jäljelle jää kahdeksan tuntia vapaa-aikaa. Syöpä pilleri niin se lähes tuplaantuu. Voi tietysti olla että joku käyttää senkin ajan työntekoon, mutta minä en ainakaan.

Thu Feb 16, 2006 11:54 pm MST by Dazzle

Comment Hehheh, kaikkea sitä keksitäänkin tehotalouden nimissä. :)

Thu Feb 16, 2006 11:58 am MST by Tony

Add Comment
On This Site

  • About this site
  • Main Page
  • Most Recent Comments
  • Complete Article List
  • Sponsors

Search This Site


Syndicate this blog site

Powered by BlogEasy


Free Blog Hosting