Elämän tarkoitus? 

Elämän tarkoitus?

Aloitan suurella otsikolla. En mitä todennäköisimmin pysty kirjoituksellani sen lupausta täyttämään, tiedän sen jo nyt. Joten kaikki te lukuisat elämän tarkoituksen etsijät, painakaa Back-nappulaa, jollette pettymystä tänään tuntea halua.

Haluan kuitenkin jakaa teille kokemuksen. Olen aikaisemminkin kirjoittanut bloggaavasta itsemurhakandidaatista, jonka jutut ovat oivaltavia ja niistä tosiaankin välittyy jotain aitoa, mikä ei kauhean yleistä ole.

Kirjoittaminen on oiva terapiamuoto, sen olen tämän edellämainitsemani henkilön kirjoituksista saanut nähdä. Katsokaa nyt vaikka. Teistä saattaa mahdollisesti vaikuttaa siltä, että olen koukussa Brimin juttuihin, aivan kuin johonkin saippuaoopperaan (tappaako se tänään ittensä vai ei?). Ei minun kiinnostukseni kuitenkaan sitä ole. Tai no joo, ehkä jännitystä on ihan vähän joka päivä ilmassa sen suhteen, onko tyyppi päivittänyt vai joko saa kaiken toivon heittää. Ei, tuo kovaonninen hylkiö nyt vain kirjoittaa sen verran hyvin, että kateus iskee ja kiinnostus pysyy. Jos itse tietäisin osaavani kirjoittaa leipomisesta tai ihmissuhteistani niin kuvaavasti ja avoimesti kuin Mestari B, olisin automaattisesti varustettu paremmalla itsetunnolla.

Ja ei, Brim, jos tätä luet, tämä ei ole kirjoitus ei ole tarkoitettu sinun itsetuntosi nostattamiseksi. Tämä kirjoitus on tarkoitettu muille lukijoille jotta he löytäisivät loistavan blogisi.

Ja jotta syvempi sanoma ei nyt jäisi mainitsematta, kerron sen nyt teille.

TATTARATAAAAATTATIIIIIII

Hyvännäköisen ja -makuisen pullan leipominen on tärkeä asia, jos siitä nauttii sekä ennen valmista lopputulosta että sen jälkeen.

Unohtakaa seksi, valta, väkivalta ja raha. Pienistä hienoista asioista rakentuvat tämän elämän nautinnot.

Return to Main Page

Comments

Comment Näin eilen elokuvan "Million Dollar Baby", enkä taaskaan voinut muuta kuin ahdistua ajatuksesta, että "ihmisellä täytyy olla se suuri unelma ja onnelliseksi voi tulla vain jos sen saavuttaa ja muutoin on elämä ihan turha". Ja kun näissä jenkkileffoissa se suuri unelma on vähintään maailmanmestaruus tai universumin pelastaminen, niin johan alkaa pientä ihmistä oma keskinkertaisuus ahistaa. Enhän minä tiedä vieläkään, mikä minusta isona tulee. Monilahjattomuus? Vaan. Kun lukee mm. Brimin tarinaa, huomaa, että ei sen unelmankaan tarvitse niin ilmeinen olla. Henkilökohtainen eheytyminen ON suuri unelma. Se toteuttaminen vaatii vähän muuta kuin "itsekuria" ja "sinnikkyyttä", eikä palkintonakaan ole kuin "korkeintaan" mukava olo itsensä ja ympäristönsä kanssa. Oivaltaminen on rankka paikka, tie perille pitkä tai jopa päättymätön. Tärkeätä on myös hankkia huonekasvi, josta saattaa kasvaa puu.

Wed Mar 22, 2006 12:38 am MST by marjo

Add Comment
On This Site

  • About this site
  • Main Page
  • Most Recent Comments
  • Complete Article List
  • Sponsors

Search This Site


Syndicate this blog site

Powered by BlogEasy


Free Blog Hosting